Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΙΟ: ΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ ΚΟΝΤΡΕΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ 2012

Με θεαματικό τρόπο αποχαιρέτησε το 2012, το Αυτοκινητοδρόμιο.
Με εντυπωσιακές κόντρες δυνατών αυτοκινήτων και ικανότατων οδηγών, έκλεισε τον κύκλο των διοργανώσεων που φιλοξένησε φέτος η πίστα του Αυτοκινητοδρόμιου Σερρών.
Εκατοντάδες φίλοι του μηχανοκίνητου Αθλητισμού, απόλαυσαν ένα διήμερο γεματο δυνατά περάσματα, με αντίπαλο το χρονόμετρο.
Δεκάδες οδηγοί από όλη την Ελλάδα γκάζωσαν στην αναμέτρησή τους με το χρονόμετρο, απολαμβάνοντας την πίστα και την ταχύτητα, στο 1ο DRAG -DAY Β. Ελλάδας, που διοργανώθηκε την περασμένη Κυριακή.
Σε συνθήκες οδικής ασφάλειας, απόλυτα ελεγχόμενες, η ολοκαίνουρια πίστα του Αυτοκινητοδρομίου έκανε αυτοκίνητα και οδηγούς να ξεδιπλώσουν με δυναμισμό τα προσόντα τους.
Οι εντυπωσιακές αναμετρήσεις των γρηγορότερων αυτοκινήτων δρόμου της Β. Ελλάδας, προσέφεραν εξαιρετικό θέαμα στους θεατές.
Μηχανές εκατοντάδων ίππων, βρυχήθηκαν στην πίστα των σερρών, σημειώνοντας κορυφαίους αγωνιστικούς χρόνους και επιδόσεις στα 400 μέτρα ευθεία.
Ο αγώνας DRAG-DAY ήταν ευκαιρία να δοκιμαστούν και νέες κατασκευές από έλληνες μηχανικούς, οχήματα που αναζητούν μερίδιο στις αυριανές διεθνείς αγορές.
Στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών, φιλοξενούνται κάθε χρόνο πάνω από 60 διοργανώσεις με ελληνικές και διαθνείς συμμετοχές, κερδίζοντας το ενδιαφέρον χιλιάδων φίλων του μηχανοκίνητου αθλητισμού από όλη την Ευρώπη.

ΦΩΤΟ: Α.Π.-Καθρέφτης


Δεν υπάρχουν σχόλια: