Τετάρτη, 15 Απριλίου 2009

ΓΚΙΟΥΛΕΚΑΣ: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΕ ΤΑ ΜΜΕ.

Επίσκεψη στα Σερραϊκά ηλεκτρονικά και έντυπα Μέσα Ενημέρωσης (στη φωτό κάτω με τους αδελφούς Κομητούδη ιδιοκτήτες της αρχαιότερης εφημερίδας των Σερρών "Πρόοδος"), πραγματοποίησε χθες Τρίτη ο καθ` ύλην αρμόδιος Υφυπουργός κ. Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, θέλοντας όπως είπε: «να δυναμώσει μέσω της απευθείας επικοινωνίας, τη σχέση με τους ανθρώπους του Τύπου της περιφέρειας», με αφορμή και τον ευρύ διάλογο που είναι σε εξέλιξη σε πανελλαδικό επίπεδο.
Βασικά σημεία αυτού του διαλόγου, οι εργασιακές σχέσεις και η απασχόληση στα περιφερειακά ΜΜΕ, καθώς και η στήριξη του Τύπου με αφορμή την οικονομική κρίση.
«Για μας η Ελλάδα δεν αρχίζει και δεν τελειώνει στην Αθήνα. Μας ενδιαφέρει όλη η επικράτεια και θα δώσουμε μάχη για την ενίσχυση του περιφερειακού Τύπου» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γκιουλέκας, ο οποίος επιπλέον τόνισε και τις ιδιαίτερες σχέσεις του με την πόλη των Σερρών μια και η σύζυγός του είναι Σερραία.
----------------------------------------------------------------
Πολιτική επικαιρότητα
Στη Συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε (με μία ώρα(!!!) καθυστέρηση από τον αρχικό προγραμματισμό, κάτι για οποίο δέχτηκε δημόσια παρατήρηση από τη γράφουσα) παρουσία των κυβερνητικών βουλευτών των Σερρών, απέκλεισε το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, δήλωσε πως «η εκλογολογία βλάπτει», και συστήνοντας στην αντιπολίτευση « να μην συμπεριφέρεται αλαζονικά» όσον αφορά τις επικείμενες Ευρωεκλογές, διαπίστωσε πως στις δημοσκοπήσεις «προηγείται ο Πρωθυπουργός του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ» και διατύπωσε την πεποίθησή του, για «αντιστροφή του κλίματος και στην πρόθεση ψήφου».
Όσο για την υπόθεση της παραπομπής Παυλίδη δήλωσε: «όλα στο φως και στη Δικαιοσύνη. Καμία υπόνοια και αμφιβολία να μην μείνει στο λαό».
----------------------------------------------------------------
Συναντήσεις με τις Αρχές

Νωρίτερα ο Υφυπουργός, επισκέφθηκε τον Μητροπολίτη Σερρών Θεολόγο και αντάλλαξε δώρα μαζί του,

το Δήμαρχο Γιάννη Βλάχο ο οποίος του διατύπωσε αίτημα υλοποίησης μελέτης που έκανε ο Δήμος σε συνεργασία με το ΤΕΙ, για δημιουργία νέου και ασφαλούς Πάρκου Κεραιών,

ενώ συναντήθηκε και με το Νομάρχη Στέφανο Φωτιάδη ο οποίος του ζήτησε στήριξη σε θέματα προβολής του νομού.

Αργά το απόγευμα, προήδρευσε σε συνεδρίαση της τοπικής ΝΟΔΕ, με θέμα συζήτησης τις Ευρωεκλογές.

(ΦΩΤΟ: Α.Π.-Καθρέφτης)

Δεν υπάρχουν σχόλια: