Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2008

"Μ` ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ"!

• Διαβάζω στο ελληνικό διαδίκτυο και τη σερραϊκή blogόσφαιρα:

---------------------------------------------------------------------------

Αφενός:

Ιστοσελίδα του ΕΣΡ (Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο www.esr.gr

• Αθήνα, 2008. Προς τον Αντιπρόεδρο του Ε.Σ.Ρ. Νέστορα Κουράκη και τα μέλη: Εύη Δεμίρη, Ιωάννη Παπακώστα, ΄Ιριδα Αυδή-Καλκάνη, Κωνσταντίνο Τσουράκη, Κωνσταντίνο Αποστολά. 
  Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η  
  Καλείσθε στην 40ή συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης, την Τρίτη 2/12/2008  και ώρα 11:00, στο επί της οδού Πανεπιστημίου και Αμερικής 5 (3ος όροφος) Αθήνα, κατάστημα αυτού, με θέματα ημερησίας διατάξεως : 

…2. Ακρόαση του τηλεοπτικού σταθμού «ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ» Νομού Σερρών, για παροχή διευκρινίσεων σχετικά με ενδεχόμενη παράβαση των διατάξεων που αφορούν στο άρθρα : 5 παρ. 1 του Π.Δ. 77/2003 – αληθής, ακριβής και όσο το δυνατόν πλήρης μετάδοση των γεγονότων, 3 εδ. β΄ του Π.Δ. 77/2003 – παρουσίαση διαφορετικών απόψεων έγκαιρα και με ίσους όρους, 9 παρ. 2 του Π.Δ. 77/2003 – τα πρόσωπα που αναφέρονται στις εκπομπές πρέπει να απολαμβάνουν δίκαιης, ορθής και αξιοπρεπούς συμπεριφοράς, (εκπομπή «ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ» 2/6/2008). 

Σ.Σ. Πρόκειται για την εξέταση προσφυγής της ΕΛΜΕ (καθηγητές) Σερρών, με αφορμή χαρακτηρισμούς και κρίσεις του παρουσιαστή, για το μέλος του Δ.Σ. της, Σταυρούλα Σάββα.
---------------------------------------------------------------------------------

Αφετέρου:

Σερραϊκό blog: Serres-media-blog (http://serres-media.blogspot.com)

Παρασκευή, 28/11/2008: «Στο Νοσοκομείο Σερρών νοσηλεύεται από χθες το βράδυ ο Αθανάσιος Αραμπατζής. Μεταφέρθηκε χθες το απόγευμα, με ασθενοφόρο, όπου (Σ.Σ. «όπου»;;;) τον παρέλαβε από το σπίτι του στην οδό Βενιζέλου. Διάγνωση: Οξεία απώλεια ακοής. Σάκη, σιδερένιος» .

---------------------------------------------------------------------------------

"ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ": Αναβολή;;

(φωτό από "Παπαρολόγιο")

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δεν μου αρέσει να σχολιάζω θέματα υγείας αλλά με τόσα που λέει για όλους και για όλα τα ήθελε το αυτάκι του.
Μήπως το έπαθε από το "ρεσιτάλ βλακείας" που μας φουμάριζε;